Over Moon kaarten

Hallo, ik ben Monique Bos. Ik ben sinds 1999 aan het kaarten maken begonnen en heb diverse technieken uitgeprobeerd. Begonnen met 3D kaarten en later ook uitgebreid naar stempelen, hobbydot kaarten, borduurkaarten en nog veel meer. Ook heb ik bij een hobbywinkel in Hoorn 3 jaar demonstraties gegeven van diverse technieken op kaarten maak gebied.

Alle kaarten worden met een envelop in een kaartenzakje verpakt.

Na het afronden van de bestelling ga ik de kaarten wegen en de werkelijke verzendkosten berekenen.

De tarieven voor verzenden gaan op gewicht. Geborduurde kaartjes zijn vaak iets zwaarder door de hoeveelheid kraaltjes. U kunt ook altijd even informeren wat de verzendkosten zijn voor de kaart of kaarten. De bestelling is pas definitief na het verzenden van het totaal inclusief verzendkosten.

Als U in de buurt woont kunt U de kaarten op afspraak komen ophalen.

Ik geef ook workshops kaarten maken. Meer weten? Stuur dan een email naar destempelhoek@gmail.com.

Zelf overmaken, of een verzoek via ing of een tikkie bijvoorbeeld. Nadat de kaarten betaald zijn worden ze op de post gedaan.

0-20 gram is 0.91

20-50 gram is 1.82

50-100 gram is 2.73

100-250 gram is 3.64

Afwijkende afmetingen van kaarten staan vermeld, als er niets bij staat zijn het kaarten van 15 cm bij 10.5 cm (rechthoek) en vierkant 12 cm bij 12 cm of 13 cm bij 13 cm.

Er is 1 kaart van de meeste kaarten aanwezig op de website en ik doe ook bestellingen op verzoek; houdt hiermee rekening dat daar iets langere levertijd op zit omdat de kaart nog gemaakt moet worden.

Ik maak soms wel setjes van kerstkaarten met dezelfde kaarten.

Als je vragen hebt gewoon vragen hoor!

Groetjes Monique