Over Moon kaarten

Hallo, ik ben Monique Bos. Ik ben sinds 1999 aan het kaarten maken begonnen en heb diverse technieken uitgeprobeerd. Begonnen met 3D kaarten en later ook uitgebreid naar stempelen, hobbydot kaarten, borduurkaarten en nog veel meer. Ook heb ik bij een hobbywinkel in Hoorn 3 jaar demonstraties gegeven van diverse technieken op kaarten maak gebied en ik heb 2 jaar sieraden workshops aan huis gegeven. Ik werk nu 3 dagen per week als receptioniste/officeassistant en de overige tijd besteed ik aan mijn hobby Kaarten maken en Sieraden maken.

Alle kaarten worden met een envelop in een kaartenzakje verpakt.

Na het afronden van de bestelling ga ik de kaarten wegen en de werkelijke verzendkosten berekenen.

De tarieven voor verzenden gaan op gewicht. Geborduurde kaartjes zijn vaak iets zwaarder door de hoeveelheid kraaltjes. U kunt ook altijd even informeren wat de verzendkosten zijn voor de kaart of kaarten. De bestelling is pas definitief na het verzenden van het totaal inclusief verzendkosten. Zodra uw betaling binnen is gaat de envelop op de bus.

Als U in de buurt woont kunt U de kaarten op afspraak komen ophalen.

Ik maak ook kaarten op bestelling maar dat duurt natuurlijk iets langer voordat ze klaar zijn. (Dit gaat uiteraard in overleg).

Tijdens deze Corona periode stuur ik ook op verzoek rechtstreeks kaartjes voor U als U de deur niet uit kunt. U betaalt hier niets extra voor, gewoon het bedrag voor de kaart(en) en de postzegel(s). Ik kan namens U een boodschap voor de ontvanger in de kaart zetten. En ik kan ze ook naar U toesturen.

Ik geef ook workshops kaarten maken en ook dit jaar wil ik workshops sieraden maken weer oppakken. Meer weten? Stuur dan een email naar destempelhoek@gmail.com. U kunt mijn blog met diverse Youtube Filmpjes en andere uitleg vinden op www.destempelhoek.nl en ik heb een Instagram account die heet destempelhoek. Als U mij wilt volgen blijft U op de hoogte van Leuke Stampin’Up! acties die actief zijn.

Zelf overmaken, of een verzoek via ing of een tikkie bijvoorbeeld. Nadat de kaarten betaald zijn worden ze op de post gedaan.

0-20 gram is € 0.96

20-50 gram is € 1.92

50-100 gram is € 2.88

100-250 gram is € 3.84

Brievenbuspakket € 4.10

Afwijkende afmetingen van kaarten staan vermeld, als er niets bij staat zijn het kaarten van 15 cm bij 10.5 cm (rechthoek) en vierkant 12 cm bij 12 cm of 13 cm bij 13 cm.

Ik maak soms wel setjes van kerstkaarten met dezelfde kaarten.

Als je vragen hebt gewoon vragen hoor!

Groetjes Monique