Sinds begin dit jaar geef ik workshops aan huis. Nu helaas tijdens Corona kan dat niet en geeft ik regelmatig een Facebook Live of ik maak een Youtube Filmpje.

Wil je hier meer van weten kijk dan op mijn blog: http://www.destempelhoek.nl.

Hier staat informatie over diverse acties van Stampin’ Up! en hoe je klant kunt worden of zelf demonstratrice kunt worden.

Zodra we weer meer mogen met groepen zal ik het programma van de workshops uitbreiden. Maar als je nu al weet dat je graag en workshop wilt komen doen kun je me mailen voor informatie destempelhoek@gmail.com is mijn emailadres.

Je kunt ook rechtstreeks in mijn webshop van Stampin’ Up! bestellen alleen is dit alleen te doen met een creditcard. Als je zonder creditcard wilt betalen kan dit met een overmaking of een tikkie. En dan kun je je bestelling via de mail doorgeven.

Voor alle vragen omtrent het stempelen en als je bepaalde dingen wilt leren dan hoor ik het graag! Ik deel alles met je.

Groetjes Monique Bos (Uithoorn)